Öresundsmarkedet slår dørene op for en weekend i kunstens tegn 

Öresundsmarkedet slår dørene op for en weekend i kunstens tegn

Fredag, lørdag og søndag 31/7 – 2/8 2020 omdanner vi Dragør Havneplads til galleri, og kreativt forum, og har inviteret en række af byens uddøvende kunstnere, der til dagligt er med i Dragør Kunstfestival indenfor, hvor de i løbet af weekenden med åbne værksteder vil give indblik i deres arbejder.
“Vi synes det er vigtigt at skabe fokus på de vanskelige betingelser man som uddøvende kunstner er stillet overfor, når Corona situationen pludseligt lægger vores allesammens hverdag ned, og er glade for at en håndfuld af medlemmerne fra Dragør Kunstfestival, som desværre ikke bliver afholdt i år, har lyst til at komme forbi og vise os hvad de hver især arbejder med.” ( citat)
Udover Dragør Kunstfestivals medlemmer, byder weekendens marked også på kunst fra Polen, Keramik fra Hvidovre, flotte akvareller,og ikke mindst en hemmelig grafiker fra København der laver nogle vilde plakater.
Street Food og bar områder er helt fremme denne gang, bl.a med Indisk på programmet fra Chutneys CPH, og en række nye stadeholdere har indfundet sig, bl.a med krydderier, håndlavede knive, og øko certificerede voksduge.
På musikfronten bliver det er forrygende weekend.
Lokale DJ Nick Rendbæk kommer forbi både fredag og lørdag, og spiller et stilfuldt miks fra 12.00 -17.00 Der er altid garanti for gode vibes med Nick bag pulten, og han har sans for at bygge den helt rigtige stemning op
Fredag kl 17.00 får vi en længe ventet live koncert med lokale Johansen Duo. Rikke og Thomas er mestrer i at skabe god stemning, og er kendt for at kunne spille numre på opfordring fra publikum.
Lørdag kl 17.00 er Johansen duo minsandten blevet til Johansen Trio, når byens guitar ekvilibrist No 1 Sune Grip, støder til, og det plejer at være en fest at hører trekløveret.
Søndag kl 16.00 slutter Öresundsmarkedet af med et længe ventet genhør med, de i Dragør så verdensberømte DE 3 MÅSKE 4, der med gennem musikalsk forståelse, er med til at gøre vores by værd at bo i.
Alle er velkommen og vi håber vejret arter sig til en god weekend i kunstens tegn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *